dimarts, 11 de juliol del 2017

Ball pla - Cap de dansa


Investigant un poc per internet, trobem unes cosetes interesant relacionades amb les danses a l'escola. Crec que sobren raon pels quals és molt important treballar-les dins de l'aula.

Grup de treball: dansa a l'escola


Projecte - dansa a l'escola


Orientacions. La dansa creativa.pdf Amèlia Boluda


Revista GUIX 310. Publicat per GRAÓ desembre de 2004.pdf Amèlia Boluda

Informació molt pràctica per a possar en marxa qualsevol dansa a l'escola. Sense cap dubte, fer dansa a classe de música és un recurs molt complet i enriquidor per a la formació integral de l'alumnat.

Una vegada enriquits d'aquesta informació, passe a compartir la partitura.

Feu un click a aques enllaç i podreu obrir la partitura de "Cap de dansa" per a flabiol. Acompanya amb l'audio i així vos pot ajudar a l'estudi.



Cap de dansa


A treballar!!!


Per finalitzar, si ja s'heu estudiat amb el flabiol la cançó de "Cap de dansa", feu un click a aquest enllaç on es veu com es fa el ball.
En el video apareix el grup de dansa "Illes Columbretes" del Grau de Castelló.

Ball pla- Cap de dansa

Animeu-vos a ballar tots!!!

4 comentaris:

  1. Tal y como se expone profusamente en los artículos recogidos, la danza potencia muchas facetas del individuo, que podrían desarrollar no solo su cuerpo, la coordinación y la creatividad, sino que igualmente otras habilidades diversas muy útiles para su aprendizaje, como puede ser el trabajar en equipo y la disciplina, entre otras de las numerosas ventajas que se subrayan. Beneficios por los que deberíamos apostar todos por la inmersión tácita de esta materia en la educación pública actual, en sus distintos niveles.

    ResponElimina
  2. Molt important treballar la dansa en infantil, he estat a Reggio Emilia i allí tenen la figura de l'atellierista que sol ser una professional de les arts que té un paper molt relevant dins l'escola.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A infantil i a les altres etapes! Són tantes les coses que hauríem d'incloure en el currículum i els polítics només lleven i lleven...

      Elimina
    2. Com diu Mar romera, cal educar amb les tres Cs: capacitats (cos), competències (cap) i cor. El cos, la dansa... molt important i es fa tan poc a l'escola!

      Elimina